100 NAPÜDVÖZLET – MI LESZ, HA VÉGE?

Már annyira belátható közelségben van a kihívás vége (két nap csupán), hogy egyre gyakrabban foglalkoztat minket a kérdés: mi lesz utána?

Fogjuk-e folytatni? (Ha nem is ilyen mennyiségben, de legalább napi 25-30 percben.) Lesz-e elég belső motivációnk hozzá minden egyes nap? Beépült-e már olyan erősen (szokásként, rutinként) az életünkbe, hogy ne hagyjuk abba?

Most úgy érezzük, vagyunk annyira elkötelezettek, hogy folytassuk. Ráadásul a rendszeres gyakorlás pozitív testi-lelki hatásai is annyira intenzívek, hogy tényleg eszünk ágában sincs abba hagyni.

Az elmúlt 25 napban arra is rájöttünk, hogy nem történhet olyasmi, ami miatt ne férne bele a napba 30-40 perc gyakorlás. Lehet az a nap bármilyen zsúfolt, lehetünk bármennyire fáradtak vagy feszültek, valahogy mindig találtunk rá időt. Volt, amikor kifejezetten nehéz volt hozzákezdeni, de pár perc után mindig enyhült a testi-lelki ellenállás, majd pedig átalakult energetizáló flow-élménnyé. Bármilyen érzésekkel is álltunk neki, a végére mindig azt éreztük: megérte.

Vajon mi hiányzik azokból az emberekből, akik mégis abbahagyják a jógát (vagy bármilyen más mozgásformát)?

#mindenNAPüdvözlet #anyalányakihívás #nincskifogás #108napüdvözlet#27naposnapüdvözletkihívás